събота, 26 юли 2014 г.

Интересни факти за таблета

Таблетите са последната технологична играчка, създадена да ни забавлява, но и да улеснява работата ни. Научете някои интересни факти и статистики, свързани с тях.



Според последните проучвания на пазара, 80% от хората използват своите таблети за забавление и споделяне на информация. Останалите 20% - за създаване на съдържание и за работа.

Устройството може да се превърне в изключително богата електронна библиотека.

Стотици книги, комикси, списания и всичко друго, което обичате да четете съвсем лесно ще се побере в паметта на вашия таблет. (Дори някой и друг учебник.) Ако не сте фен на четенето, но нямате време да следите епизодите на любимите си сериали, таблетът е ваш пръв приятел. Докато пътувате можете да наваксате пропуснатото.

Същите проучвания твърдят, че притежателите на таблети прекарват най-малко по час и половина на ден пред тях.

Повече от половината от притежателите на таблети са над 34 годишни.

Таблетите се различават по размера на дисплея. Можете да избирате между 13, 10, 9, 7 или 5 инча. Всеки от тях има своите предимства – малките се събират лесно в чантата ви. По-големите ще са ви нужни, ако прекарвате повече време
в Интернет или работите с документи. Ще се съгласите с мен, че няма нищо по-страхотно от HD филм на голям екран, който все пак се побира в ръцете ви.

Повечето таблети са изключително леки – под 700 грама. Сравнете го с лаптопа (около 2-3 кг) и ще разберете защо срещате все повече хора, които са забили нос в своя таблет, докато пътуват с метрото например.

Всяко място с Wi-Fi може да бъде вашият офис – кафене, заведение, гара или летище. Можете да носите работата си навсякъде с вас.

Повечето модели таблети са снабдени с GPS навигация. Откриването на адреси е лесно като детска игра, докато пътувате из града.

Колкото и невероятно да звучи, една четвърт от собствениците на таблет го използват докато посещават... тоалетната.

В Google store и в Apр store има огромен брой приложения за вас. Трудното е, кое от всички да изберете. Можете да се ориентирате по рейтингите, окоито потребителите вече са споделили.

Няма коментари:

Публикуване на коментар