събота, 26 юли 2014 г.

Интересни факти за таблета

Таблетите са последната технологична играчка, създадена да ни забавлява, но и да улеснява работата ни. Научете някои интересни факти и статистики, свързани с тях.



Според последните проучвания на пазара, 80% от хората използват своите таблети за забавление и споделяне на информация. Останалите 20% - за създаване на съдържание и за работа.

Устройството може да се превърне в изключително богата електронна библиотека.

Стотици книги, комикси, списания и всичко друго, което обичате да четете съвсем лесно ще се побере в паметта на вашия таблет. (Дори някой и друг учебник.) Ако не сте фен на четенето, но нямате време да следите епизодите на любимите си сериали, таблетът е ваш пръв приятел. Докато пътувате можете да наваксате пропуснатото.

Същите проучвания твърдят, че притежателите на таблети прекарват най-малко по час и половина на ден пред тях.

Повече от половината от притежателите на таблети са над 34 годишни.

Таблетите се различават по размера на дисплея. Можете да избирате между 13, 10, 9, 7 или 5 инча. Всеки от тях има своите предимства – малките се събират лесно в чантата ви. По-големите ще са ви нужни, ако прекарвате повече време
в Интернет или работите с документи. Ще се съгласите с мен, че няма нищо по-страхотно от HD филм на голям екран, който все пак се побира в ръцете ви.

Повечето таблети са изключително леки – под 700 грама. Сравнете го с лаптопа (около 2-3 кг) и ще разберете защо срещате все повече хора, които са забили нос в своя таблет, докато пътуват с метрото например.

Всяко място с Wi-Fi може да бъде вашият офис – кафене, заведение, гара или летище. Можете да носите работата си навсякъде с вас.

Повечето модели таблети са снабдени с GPS навигация. Откриването на адреси е лесно като детска игра, докато пътувате из града.

Колкото и невероятно да звучи, една четвърт от собствениците на таблет го използват докато посещават... тоалетната.

В Google store и в Apр store има огромен брой приложения за вас. Трудното е, кое от всички да изберете. Можете да се ориентирате по рейтингите, окоито потребителите вече са споделили.

вторник, 10 юни 2014 г.

10 неща, които вашият таблет умее

Таблетите са сравнително ново изобретение. Ако техните възможности все още са мистерия за вас, предлагам ви да прочетете следващите няколко реда.

 ̧ Таблетите са прекрасни електронни четци (e-readers). Със своя голям дисплей те са много по-комфортни за четене и не натоварват очите ви. Можете да отворите различни текстови формати PDF, txt и т.н. Дългите Интернет статии се превъртат много лесно, можете да увеличите размера на текста просто като плъзнете пръсти по дисплея. С таблет четенето на книги или комикси е голямо удоволствие.

 ̧ Новият ви таблет е по-добър от повечето стари модели лаптопи. Със своя дву- или четириядрен процесор той ще ви върши повече работа за по-кратко време. Разполагате и с много повече апликации, игри и всякакви приложения. Да не говорим, че тежи много по-малко – под килограм.

 ̧ Таблетите са страхаотни за водене на бележки и лекции или на работни срещи, а ако ви налегне скука тайничко можете да поиграете на любимата си игра без звук.

 ̧ Супер удобни са за споделяне на снимки и за презентации. Обърнете внимание на сутрешните блокове в телевизиите например. Водещите плъзгат пръсти по таблета и отварят страници, снимки, видеоматериали и какво ли още не.

 ̧ Без конкуренция са, когато става въпрос за гледане на филми или видео в колата, самолета или във влака. Гарантирано убиват скуката, а батериите им са доста държеливи.

 ̧ По-евтини са от нов лаптоп и ако старият ви е предал богу дух, заменете го с таблет. По-лек, по-удобен за носене и достатъчно производителен.

 ̧ Таблетите идват с готова операционна система. Няма нужда нищо да инсталирате – просто натискате бутона и готово.

 ̧ Неоценим помощник са при пътуване. Таблетите работят с Wi Fi и 3G мрежи, т.е. можете да бъдете онлайн, където и да сте. Повечето модели разполагат и с GPS, за да ви помогнат да разберете къде се намирате и как да стигнете там, накъдето сте тръгнали. Защо не и за мобилен речник, при пътувания в чужбина.

 ̧ Таблетите са преносими бази с данни с много малки размери. Побират в чантата ви без проблеми и няма да ви откъснат рамото, ако ги носите цял ден с вас (като лаптопа).

 ̧ Те са абсолютно страхотни и ви карат да се чувствате като частица от бъдещето.



Ако все още не сте си закупили такова устройство можете да си изберете от ТУК.

вторник, 27 май 2014 г.

Двуядрен таблет на ниска цена Premium Android 7 Dual core

На вашето внимание можем да ви представим двуядрен таблет на ниска цена. Големината на екрана е 7 инча, Резолюцията е 1024 x 600 пиксела, 4GB вградена памет, Операционна система: Android 4.2, Оперативна памет: 512MB RAM, Предна VGA камера за видео разговори, Безжичен интернет WiFi, Меню на български език,  Бонус: писалка. Моделът е с 24 месеца гаранция.
Моделът можете да закупите от ТУК.
Предлага се и в комплект с кожен калъф с вградена клавиатура ТУК.


петък, 23 май 2014 г.

Евтини Таблети със сим карта

На вашето внимание можем да ви представим едно нискобюджетно решение за таблет със сим карта, а именно моделът на Privileg MID 72D. Двуядрен таблет с 7 инчов капацитивен сензорен дисплей, висока резолюция 1024 х 600, 512MB RAM, твърд диск 2GB, 2 слота за СИМ карта, 3G функция, вграден GPS приемник - Можете да инсталирате навигационен софтуер например IGO PRIMO, Sygic, Navigon и други., GSM функция, Bluetooth, 2 камери, Операционна система: Android 4.1. Възможност за сваляне на безброй приложения от Google Play. Като бонус се предлага към него протектор и писалка за екрана.
Цената на този продукт е повече от оправдана спрямо екстрите, които предлага.
Можете да го закупите от ТУК.

четвъртък, 22 май 2014 г.

Таблет ли? Що е то и за какво служи?


Купихте ли си вече таблет? Може би сте от хората, които се чудят за какво може да им бъде полезен. Или пък не сте в състояние да изберете един от стотиците модели, които се предлагат. Дали да заложите на известна марка или на нещо по-достъпно?

Според последните проучвания на пазара, хората прекарват най-малко по час и половина на ден пред монитора на своя таблет. Защо го правят, как мислите?

● Всички таблети пристигат при вас с инсталирана операционна система и Wi-Fi, което ви позволява да ползвате Интернет навсякъде, където има свободен достъп – заведения, кафета, хотели, обществени места. Някои от хотелите по морето вече предлагат Wi-Fi покритие и на плажовете, определени за техните гости. Ако си изберете модел със СИМ карта ще бъдете онлайн, където и да се намирате, ползвайки услугите на GSM операторите. Не е необходимо да инсталирате каквото и да било. Просто включвате, натискайки един бутон и купонът може да започне.

● Размерът е от значение, когато говорим за дисплея на електронните устройства. Най-популярни са 7 инчовите таблети, но можете да изберете и по-голям – 10 или дори 13 инча. Над 80% от хората използват своя таблет за забавление – сърфиране в Интернет, гледане на филми, общуване в социалните мрежи, пазаруване онлайн, четене на електронни книги. Умният миниатюрен компютър гарантирано разбива всяка скука.

● Но възможностите на таблета са много по-големи. Той e неоценим помощник във вашия бизнес и докато пътувате. С негова помощ можете да провеждате онлайн разговори с клиенти или четете/отговаряте на имейли, докато пиете сутрешното си кафев някое приятно заведение. Всяко място с Wi Fi може да бъде вашият офис. Ако писането по виртуалната клавиатура не ви е удобно, винаги можете да си вземете допълнителна, с физически клавиши, по които да тракате ентусиазирано. Предлагат се и много други аксесоари – мишки, стилуси, различни калъфи с поставки, които максимално да улеснят вашата работа и да предпазват устройството от удар или надраскване

● Да поговорим малко и за марката и дизайна на таблетите. Кое е по-важно?

Напоследък хората станаха много по-прагматични и поставят цената и дизайна над бранда, при избора си на електроника. Доброто дизайнерско решение, дори да не е от известна марка, но отговарящо на бюджета и нуждите ви, е един разумен избор.

понеделник, 19 май 2014 г.

Евтин 3G таблет с навигация

На вашето внимание можем да ви представим двуядрен 3G таблет с вградена GPS навигация модел MID 72D. Устройството е с 7 инчов капацитивен сензорен дисплей с висока резолюция 1024 х 600 пиксела, Оперативна памет 512MB RAM, Вградена памет 2GB, 2 слота за СИМ карта, 3G функция, GSM функция – можете да провеждате телефонни разговори, вграден GPS приемник – Има възможност да се инсталира навигационен софтуер, Операционна система Android 4.1, Bluetooth функция, 2 камери – предна и задна. В комплекта са включени Зарядно за 220V, USB дата кабел и БОНУСИ: писалка, протектор.

Като допълнителни аксесоари може да се предложат: Стойка за кола, зарядно за 12V, Карта памет с инсталиран навигационен софтуер.


Моделът може да бъде закупен от ТУК.


събота, 17 май 2014 г.

Калъфи за таблети на ниски цени.

Голям избор на калъфи за таблети. Предлагаме универсални калъфи и калъфи с вградена клавиатура за таблети 7 инча, 7.9 инча, 8 инча, 9 инча, 9.7 инча, 10.1 инча. Специализирани калъфи за таблети SAMSUNG, Galaxy Tab 2, Galaxy Tab 3, Galaxy Note, Acer Iconia, IPAD 2,3,4, Lenovo и други модели. Голям избор на цветове за всеки вкус. Повече информация и цени можете да разгледате ТУК.


Таблет с навигация LEOS Ultima 7

Уникално предложение на ниска цена. Таблет с навигация LEOS Ultima 7 инча дисплей, Резолюция 800x480, Операционна система Android, WIFI, 1GB RAM, Вградена памет 8GB, FM трансмитер, GPS навгация - НАВИГАЦИОНЕН СОФТУЕР С КАРТИ НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА + ИНСТАЛИРАНИ ПОЛИЦЕЙСКИ КАМЕРИ И ПОСТОВЕ И СТОТИЦИ POI ТОЧКИ
- ОПЦИЯ ЗА КАМИОНИ - Най-важното за софтуера, е че можете да въвеждате параметри на камиона: височина, дължина, ширина, общо тегло, тегло на мост и др. Дава възможност въвеждайки информация за габаритите на превозното средство и тонажа  да ви посочи най-подходящия маршрут. Поддържа възможност за избор на платени или неплатени пътища.
Този модел можете да закупите от ТУК.

Четириядрен Таблет Quad Power MID-8 с Калъф с клавиатура

Уникално предложение Таблет Quad Power MID-8, 8 инча капацитивен мулти тъчскрийн дисплей, резолюция 1024 х 768, операционна система Android 4.2, бърз четириядрен процесор 1.2GHz, 1GB RAM, 8GB дисково пространство, 2 камери - Предна и задна, Меню на Български език, БОНУСИ: Калъф с клавиатура, стилус-писалка, протектор за дисплей. Този артикул можете да закупите от ТУК.

Евтин Таблет MID-K с калъф с клавиатура

Промоция на Таблет MID-K, 7 инчов капацитивен пет точков мулти тъчскрийн дисплей, висока резолюция 800 х 480, бърз двуядрен процесор на 1GHz, оперативна (RAM) памет 512 MB, твърд диск 4 GB, Android 4.2, 2 камери, БОНУСИ: калъф с клавиатура, писалка, протектор за дисплей. Този модел можете да откриете ТУК.